top of page
  • Michael Rønde

Inspiration til at få mere værdi af Office 365

Opdateret: 13. feb. 2020


Office 365 er en fantastisk platform som indeholder masser af apps og funktioner som kan gøre din virksomhed mere effektiv, men hvordan?


Godt 60 deltagere fra små og mellemstore virksomheder lagde vejen forbi RIT A/S iLystrup for at høre mere om hvad de reelt kan med Office 365 ud over de kendte Office produkter som Word, Excel og Outlook. De fleste var positivt overraskede over hvor meget de allerede kan med Office 365 og samtidig overraskede over hvor lidt de reelt udnytter disse muligheder i dag, selvom de reelt allerede betaler for dem.


Working Digital har et samarbejde med RIT, som er specialist, når det gælder drift og hosting af bl.a. Microsoft Office 365.


Temaerne var

  • Hvordan du identificerer din virksomheds digitale potentiale og hvorfor det er vigtigt.

  • Hvilke muligheder Office 365 allerede i dag giver dig og din virksomhed for at arbejde mere effektivt sammen internt og eksternt f.eks. via Teams, Whiteboard, Forms, Stream, Power BI og Power Automate.

  • Inspiration til hvordan du kommer godt i gang med de mange muligheder og hvordan du kan bringe dem i spil.

Der blev netværket både før og efter mit indlæg og det var i det hele taget et par dejlige dage, hvor jeg håber at mange blev motiveret til en mere digital hverdag:-)


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page